ΟΡΑΜΑ


Το όραμα μας είναι:

Να εδραιωθεί η GET FOODS ως μιας από τις ταχύτερα  αναπτυσσόμενες εταιρείες στην διάθεση εξαιρετικών μεσογειακών προϊόντων, με υψηλή διατροφική αξία και προσιτή τιμή για τον καταναλωτή, μεριμνώντας για το περιβάλλον και τις κοινωνικές ανάγκες των αγροτικών περιοχών όπου δραστηριοποιείται.

Να προσφέρουμε στον καταναλωτή πιστοποιημένα προϊόντα, που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου, σε αρμονία με την φύση και με σεβασμό προς το περιβάλλον της ελληνικής υπαίθρου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


H διάθεση φρούτων και λαχανικών υψηλής ποιότητας, μεγάλης ποικιλίας, προϊόντα θρεπτικά, υγιεινά, ασφαλή και σε επαρκής ποσότητες για τους πελάτες – καταναλωτές. 

Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε κανάλια σύνδεσης και προώθησης ανάμεσα στους καταναλωτές, έλληνες και ξένους και σε επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα διατροφής. Βασικό στοιχείο για την επίτευξη αποτελούν οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας και των στελεχών της που είναι:

  • η ποιότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης
  • η εξυπηρέτηση του πελάτη ως προτεραιότητα

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


  • Δρούμε υπεύθυνα και με αξιοπιστία σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.
  • Η ικανοποίηση των πελατών καθορίζει τις ενέργειές μας.
  • Η υπερέχουσα σχέση τιμής – απόδοσης καθορίζει τη θέση μας στην αγορά.

 


ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

H GET FOODS εμπορεύεται φρούτα και λαχανικά συμβατικής και βιολογικής καλλιέργειας εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή.

Τροφοδοτεί μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, και αναπτύσσει σταθερές συνεργασίες τόσο με αγορές του εξωτερικού όσο και με αλυσίδες οργανωμένου λιανεμπορίου, αλυσίδες μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, υπηρεσίες catering, βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων στην Ελλάδα.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Η GET FOODS έχει σταθερές συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, τους οποίους επιλέγει με κριτήρια τον τρόπο καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την πιστοποίηση Συστήματος Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης για την παραγωγή των προϊόντων τους. 

Για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της σε προϊόντα η εταιρεία πρόκειται να αναπτύξει τιςσυνεργασίες της μέσω της συμβολαιακής γεωργίας.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

H GET FOODS συνεργάζεται με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρείες (μεταφορές με ψυγεία ή ξηρού φορτίου, αερομεταφορές, μεταφορές κοντέινερ) με τις οποίες γίνεται η περισυλλογή, διακίνηση και διανομή των προϊόντων μας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει, σε εύλογο χρονικό διάστημα, κάθε ζήτηση ακόμη και σε  εξωτικά και εισαγόμενα προϊόντα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

H GET FOODS συνεργάζεται με εταιρείες ψυγείων οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες ψυχρής αποθήκευσης. Διαθέτουν εγκαταστάσεις για την αποθήκευση κάθε είδους τροφίμου, στις κατάλληλες συνθήκες και με το κατάλληλο τρόπο (ψυκτικούς θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, προψυκτηρίων & καταψύξεων).

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

H GET FOODS συνεργάζεται με εταιρείες τυποποίησης/συσκευασίας & αποθήκευσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών οι οποίες διαθέτουν σύγχρονα διαλογητήρια, τελευταίας τεχνολογίαςμηχανές μικροσυσκευασίας και  ψυκτικούς θαλάμους.

Ακολουθώντας ένα σύγχρονο warehouse management εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα φρέσκων συσκευασμένων φρούτων και λαχανικών σε μεγάλες ποσότητες.